Mos - Pontevedra - Reisverslag uit Pontevedra, Spanje van Jolanda en Bep - WaarBenJij.nu Mos - Pontevedra - Reisverslag uit Pontevedra, Spanje van Jolanda en Bep - WaarBenJij.nu

Mos - Pontevedra

Blijf op de hoogte en volg Jolanda en Bep

04 September 2016 | Spanje, Pontevedra

Gisterenavond gezellig gegeten met de duitse vrienden uit Hannover. Goed om te horen van Bep dat de terugreis vlot is verlopen. Dat ging in ieder geval veel beter en sneller dan het boeken van de reis.
Ik heb heerlijk geslapen.al heb ik wel het idee dat er bomen zijn gesneuveld.
Weer vroeg op pad na een heerlijk ontbijtje, bruin brood met chorizo, die ik gisteren heb gekocht. Om 7.20 uur in de schemer vertrokken. Na 6 km eerste stop met koffie en koek. De duitse vriendinnen tref ik daar ook weer. Je bent nooit alleen op deze weg. Vervolgens weer verder en dan weer lekker lunchen bij een bron. En dus ook lekker fris water meegenomen. Ik tref ook weer de spaanse guys die ook doorlopen. Dan heb ik nog maar 3,7 km te gaan. Ben om 11.45 uur in mijn geplande overnachtingsplek. Beetje vroeg. Na een stop van 45 min ga ik toch maar door naar Pontevedra, waar ik uiteindelijk om 15.45 uur aankom en wederom mijn Spaanse vrienden tref. Leuk hoor. Mooie ruime herberg van alle gemakken voorzien. Uiteindelijk staat er wel 29 km op de teller. Morgen maar rustig rondkijken in deze plaats en dan 13 km naar Portela.

• 04 September 2016 - 20:28

Ginie:

Soms lopen de dingen anders dan je gedacht had, maar jij kunt dit ook in je eentje. Hoewel op de Camino ben je nooit alleen. Geniet van de mooie dingen om je heen.

• 05 September 2016 - 07:35

Bep:

Dat gaat snel zeg! Zo schiet je wel op en kom je snel in SdC.
    Hoe is het gebied daar. Vlak of bergachtig? Omschrijf de omgeving eens.
    Wandelse en voor vandaag een Buen Camino.

• 05 September 2016 - 07:46

Jolanda En Bep :

Bep, het is licht heuvelachtig af en toe een kleine stijging en dan weer naar beneden door het bos en kleine dorojes. Laatste stuk was niet zo mooi langs de weg.

• 05 September 2016 - 08:49

Kitty Van De Wall:

Heej Jolanda,

Wat ben je toch een bikkel! Je vriendin heeft helaas af moeten haken maar jij bikkelt gewoon rustig verder. Ik lees dat je echt aan het genieten ben en ik kan me je gezicht erbij helemaal voorstellen. Maar hee zeg, niet te snel he want anders moet je voor de rest van het jaar weer iets nieuws bedenken ;-). Wij houden de tent hier wel draaiend tot je er weer bent. Groeten en nog super veel plezier tijdens je reis.

• 05 September 2016 - 13:34

Annette:

Hoi Jolanda,

Sportief hoor zo alleen verder te lopen!!
    Ja het is een veel bewandelde route, dat had ik al gehoord van een vriendin van mij, die deze tocht enkele jaren geleden heeft gelopen.
    Nou geniet er maar van en tot ziens in Breda!

Groetjes @nnette