Week thuis - Reisverslag uit Breda, Nederland van Jolanda en Bep - WaarBenJij.nu Week thuis - Reisverslag uit Breda, Nederland van Jolanda en Bep - WaarBenJij.nu

Week thuis

Door: Jolanda

Blijf op de hoogte en volg Jolanda en Bep

17 Augustus 2016 | Nederland, Breda

Na terugkomst uit een zonnig Toscane met een gemiddelde temperatuur van 31 graden was het even wennem met op donderdag 12 graden. Na de vakantie wasjes en bezoekje aan pa en ma de donderdag besteed aan het opruimen van mijn logeer en rommelkamer. Veel papier weggegooid en oude medailles van de Singelloop. Bij zo'n opruimactie kom je dan ook weer leuke dingen tegen zoals mijn poezie album (zouden kinderen dat nu nog hebben), communieboekje en een klein portemonneetje van toen ik padvinder was. Nostslgie, waar ik geen afstand van kan doen. Toch lekker veel wegegooid, er komt weer ruimte. Vrijdag is het gelukkig weer beter weer en ga ik maar weer eens een rondje hardlopen, fiets ophalen bij het fietsatlier. Zaterdag lekker gewandeld in de omgeving van Zundert. De hei staat mooi in bloei en dan valt het toch weer extra op hoe mooi Nederland eigenlijk is. Gestart bij het Pannenhuske en via de dorpsgelegenheid den Anker weer terug. Ik heb het wandelen weer opgepakt en zondag ter voorbereiding op onze tocht met Bep gewandeld en drie ijsvogeltjes gespot in het Markdal. Schitterend, wat een cadeautje. Ik had helaas geen fototoestel bij me maar die staan in mijn geheugen opgeslagen. Zo mooi van kleur. Maandag na mijn hardloop rondje via een omweg naar mijn ouders gefietst. Nog even bij Bianca langs maar die is helaas niet thuis. Om 16.10 uur bij mijn ouders aangekomen. Onderweg nog gele pruimen gekocht. 'S-avonds nog even langs bij Ginie voor de tips voor onze wandeltocht van Porto naar SdC. Altijd handig. De volgende dag via Hilvarenbeek over LF 13b teruggefietst naar Breda. Mooie tocht door de bossen. S-avonds mijn foto's van Toscsne bekeken en wat Singelloop zaken gedaan en met een half oog naar OS gekeken. Toch weer laat na die twee starts van de baanwielrenners maar het was het wachten waard. Kortom ik vermaak me uitstekend!