vervolg van dag 21
Blijf op de hoogte en volg Jolanda en Bep
17 Juli 2015 | Spanje, San Millán de la Cogolla
Op het plein ontmoeten we drie jonge pelgrim gangers uit Tsjechië, ze zijn vanuit Lourdes op weg naar Santiago. Hun rugzakken zijn behoorlijk zwaar, maar ze zijn nog jong! De lucht ziet er steeds dreigender uit, een beetje regen zou niet gek zijn. Even bij de apotheek langs voor een zalfje voor de ogen van Bep. Ze heeft een allergie opgebouwd, waartegen is nog niet geheel duidelijk. Zelf denkt ze dat het de refuges zijn. Via de bakker lopen we terug naar het hotel, waar de hoteleigenaar ons opgewacht en zich nogmaals verontschuldigt voor het feit dat hij het eten voor vanmiddag had besteld. Hij biedt ons een plaatselijk drankje aan wat we niet kunnen afslaan. Het gaat nu echt regenen. Als avondeten hebben we vanavond brood met chorizo. Morgen weer een nieuwe fietsdag!
20 Juli 2015 - 10:15
Ingeborg:
Weet je zeker, Bep, dat de allergie niet is van al die chocoladebroodjes??? hahaha.
Jullie gaan nog steeds geweldig, dames!!! Goed op schema. Ga zo door en geniet van de laatste week.